onsdag den 10. juni 2015

Anden del, af "En måde tidligere liv også kan opleves og skabe en rød tråd på. :-)

Som opfølgning på blogindlægget "En måde tidligere liv også kan opleves og skabe en rød tråd på" og om en anden måde at opleve, oplevelser og lidelse fra tidligere liv på, kommer dette her indlæg.

Jeg har i de sidste par måneder, og faktisk siden oplevelse i kurbadet, haft en oplevelse af, ikke at kunne holde ud, at være længerevarende i en sauna og hvilket blev yderligere forstærket, i takt med temperaturen i saunaen.

En oplevelse af ikke at kunne holde ud, at være der eller til, og at bare ville væk og væk fra oplevelsen i kroppen, sådan som jeg også har oplevet det, i andre sammenhænge hvor der var en eller anden form for belastning tilknyttet.

Denne her sidste tirsdag, skulle ikke ende med at blive en undtagelse, og efter at have været inde i saunaen, i under et kvarter, måtte jeg således rejse mig op, og jeg satte mig tæt henved det kvartersmåleur, som hang på en væg, inde i saunaen, klar til at vende det, når det sidste korn, var sivet ned og igennem, i bunden af glasset.

Gængs, er jeg inde i saunaen, ca. 3 kvarter i træk, eller det bestræber jeg mig på, at være, og sidste gang, var det mig yderst muligt og let, at gøre og leve op til dette, der var varmegraderne på saunaens vægtermometer, også kun oppe på et par og halvfjers grader.
Dog denne tirsdag, var det gradantal noget højere, nemlig oppe på over halvfems, så det der havde været enerverende og langsomt, de fleste andre gange, i forhold til det med at få kropstemperatur og på, og denne til at svede, var allerede godt i gang, da det næsten første kvarter, var gået.

Det med, at være i vand eller i forbindelse med en varme, der bare lægger sig som en bræmme omkring krop, og fastholder mig og mit nærvær, intensitet og opmærksomhed på og i denne, og i hvad der ellers sker og måtte bliver vækket i det indre, i denne kontekst og når jeg er, er noget som jeg har oplevet, igennem mine nu mere end 150 tidligere livs oplevelser og genkaldelser og -oplevelser af disse.
Oplevelsen af, hvordan det bare forstærker og gør kontakten og mødet med dette noget tidligere, og en afvikling og slippen af dette, stærkere, dybere og mere vedvarende end ellers.

Denne tirsdag, var ingen undtagelse i dette, og jeg sad som nævnt lidt højere oppe, nu lige i nærheden af uret for, at kunne vende det, når det rendte ud, så jeg var klar til næste omgang, af et nyt kvarter.

De næste to minutter, og indtil dette skete, skulle vise sig, at være og blive vand ved siden af, det jeg kom til at opleve efterfølgende, for intensiteten blev bare kraftigere og kraftigere og det så meget, at jeg ikke kunne sidde stille og bare måtte bevæge kroppen, for at kunne være i den.
Bare måtte aflede disse indre spændinger og meget ubehageligere oplevelser, af ikke at kunne holde ud, at være til stede og i kroppen mens det stod på.

Tiden gik og opleves, som meget og yderst langsomt, jeg blev ved med at kigge hen på vægtermometer, for at se om jeg ikke var ved, at have noget et kvarter mere, dog viste det sig blot, at der var komme et par millimeter flere korn ned i bunden af glastermometeret.

Reaktionerne var flere, og spændte lige den mest strammende i halsområde, som for at udløse denne, måtte jeg gøre med nogle dybe rømninger og hosten, og til en oplevelse af og som jeg også beskriver i indlægget fra kurbadet, om næsten ikke at kunne trække vejret, ikke kunne holde ud at være, og der i saunaen mere, og bare at ville og måtte væk fra den ubehag, der nu var vækket og som blev forstærket i varmen.

Noget som jeg også dagen før, havde oplevet i forbindelse med noget andet og hvor jeg havde set mig selv i det indre, ikke at kunne holde det ud mere og bare måtte indtage et eller andet og noget, for at lukke ned og dæmme op for denne oplevelse, af gamle oplevelser og følelser.
Nu og der blev det mig også pludseligt klart, hvorfor jeg havde lidt under en overspisning tilbage i halvfemserne, og at det var den samme oplevelse, jeg havde nu, hvor jeg var kommet i kontakt med nogle dybere og mere ubehagelige lag, fra fortiden og de tidligere liv.

Ligeså blev jeg klar over, at da jeg var indlagt i 2001 grund af en indre og udefinerbar smerte, der bare var ved at martre hele det indre, og i denne forbindelse, hver morgen svømmede mange baner i det lokale daværende friluftbad, at det også var det der havde udløst, dels den indre smerte og derudover gjorde, at jeg havde måtte hige sådanne efter vejret, trods det at jeg ikke, var fysisk påvirket og langtfra udmattet, af at svømme.

Alligevel og på trods af alt dette ubehag og mangel på, at kunne finde ro og bare være i saunaen, lykkes det mig alligevel, og det med stor viljestyrke, at blive der næsten, et helt kvarter mere.
Flere gange med en oplevelse af, og hvor jeg også fik associationer til en cykelrytter, der er ved at nå sin grænse, om bare at blive ved, og give den en tand mere.

Dog til sidst, måtte jeg overgive mig, jeg kunne simpelthen ikke holde det ud mere, og måtte på samme måde som i kurbadet med undtagelse af, det med cellerne, der stod på spring for at hoppe ud af kroppen, bare ud af saunaen, og væk fra varmen og intensiteten.

Så jeg valgte at går ud, og efter at have ligger lidt i en solstol, faldt det hele til ro igen, og jeg kunne fortsætte min dag, og som om at det aldrig var sket, dog også vidende om, at det sidste måske ville blive aktiveret, når jeg to dage efter, igen befandt mig i saunaen.  

https://www.facebook.com/pages/%C3%85ndsvidenskabAandsvidenskab/286281888079008

http://aandsvidenskab.blogspot.com/

Ingen kommentarer: