fredag den 31. oktober 2014

23. video temaet "fjendebilleder og offerrolle"https://www.facebook.com/pages/%C3%85ndsvidenskabAandsvidenskab/286281888079008

http://aandsvidenskab.blogspot.com/

2 kommentarer:

stinna pia jensen sagde ...

jamen hhvad saa naar vi er fastholdt af os selv og jeg taenker negativt saa er det igen en fastholdelse i hvad jeg oplever af andre mennesker . først har jeg ondt i livet bagefter kommer andre og faengsler os , jeg kommer saa ned til mine foraeldre som ødelaegger mig hvor jeg saa skal vaagne i det liv . ja men jeg vil gerne have et dna der er bedre positivt . hvordan gør jeg det

Robert Södergren sagde ...

Hej Kære Stinna og tak for dit bidrag. :-)
Det at du oplever såkaldte negative tanker eller for den sags skyld følelser, er en del af processen med at komme igennem og slippe dem.
Derfor er der også bare at lade den være, og istedet bruge fokusset fra underlivet, vist i video 12 og 18, for at komme i kontakt med årsagen og slippe den fra sit udspring og i kroppens cellehukommelse. :-)

Andre gør ikke andet end det vi ubevidst beder dem om og som svare fuldstændig overens med de tanker og følelser vi oplever i sindet.
Du kommer ned til dine forældre fordi du der har det største potentiale for din videre udvikling og der sondres der ikke med hvor ubehagelig og lidelsesfuldt, det end opleves at være der.
Der er ikke det vigtige og der er kun gennem lidelse, at vi kan møde lidelsesskaberne i kroppen, som gør at vi bekræftes som vi gør.

Du er allerede såkaldt positiv, for der er ikke andet end LYS, fred, glæde og kærlighed af at opleve, når du er i kontakt med din kerne som kun består af dette. Det kræver dog at du har mødt, rummet og sluppet hver en lille som stor tanke, følelse og oplevelse fra fortiden og tidligere liv, hvilket blotlægger alle disse kvaliteter og dit LYS ♥