fredag den 7. december 2012

2. video, temaet "Sygdom eksistere ikke og har aldrig eksisteret". :-)
https://www.facebook.com/pages/%C3%85ndsvidenskabAandsvidenskab/286281888079008

http://aandsvidenskab.blogspot.com/

2 kommentarer:

Søren sagde ...

Tror du ikke også mange ikke tør være tro mig sig selv.

Og som du siger, vi mister den inderste kerne i os selv, og ved ikke at elske sig selv, er en af vejene til indre ro.

Jeg er helt enig med dig i at alle vores lidelser stammer fra at vi tager vores historie med os, og ser os selv igennem denne historie.

Det er en rigtig god beskrivelse du her giver.

Søren

Robert Södergren sagde ...

Kære Søren tak for din tilbagemelding og tålmodighed og dejligt med dit input.
Beklager at svaret kommer lidt sent, det skyldes dels alle helligdagene og derudover, at blogspot har fjernet den mulighed med at blive mindet om når der er kommet nye kommentarere, som de havde tidligere.
Det at jeg har set dette gør, at jeg fremadrettet må holde mere øje med kommentarene selv og det vil jeg gøre, beklager igen at det gik ud over svaret til dig. :-)

Dog er mit svar til dit spørgsmål, nu så her.
Det ikke bare tror jeg, det ved jeg og oplever hele tiden, at de ikke tør og gør.
Det er en af grundene til, at få kan styre de mange og at penge og materielle ting og status kan være redskabet til det,
I gamle dage var det præsteskabet og det at sætte der guddommelige i en mørk, beskidt og skammeligt perspektiv, da det gjorde at det enkelte menneske dermed også mistede kontakten til dem selv, da seksuallitet er den direkte kontakt til os og vores ophav GUD. Det præsteskabet fik ud af det var, at de fastholde deres magtposition og ved aflad, bod og bedring opbyggede deres økonomisk magt og besiddelser
Derudover fast ligeså.

Der hvor du kan se at det er så få der tør at være tro og det på alle områder og aspekter af livet er ved, at der er så få der tør stå rigtig frem og vise hvad de står for og at de ønsker at gå en anden vej, og i stedet for følger andres og andre.

Der er bare det at sige til det, at hvis vi ikke er tro mod os selv, hvem er vi så tro mod ?

Og ydereligere, hvis vi ikke er tro mod os selv, giver vi afkald på side og aspekter ved det at være os og dermed mister vi os selv. sig selv.

Vi mister den ikke, vi mister kontakten til den og dermed muligheden for at gøre brug af alt det som den rummer og potentiale den indeholder, nemlig en direkte kontakt til lyset og dermed vores ophav.
Grunden til at vejen går igennnem indre fred er, at vi er den indre fred og når vi opnår kontakt til og kan være i den mere og mere og til sidst for vedvarende, har vi denne kontakt. :-)
Der er vi ikke mere ensomme og der er lidelse en saga blot, da vi ikke kan være andet end LYS og i lyset og når vi er det, er vi i kontakt med alle og alt, al sjæleliv og alt ophav.

:-)
Ja det er vi helt enig i, og tak for at sige og beskrive det med nogle andre ord Søren.

Logisk set kan det heller ikke være på anden måde, da vi ikke kan se livet igennem noget vi ikke har skabt forståelse og erfaring for og dermed ikke have den ringeste mulighed for, at lægge det som udgangspunkt i vores betagelse og betragtning af livet.
Alt hvad vi oplever af tanker, følelser og oplevelser er noget vi selv har mødt, har lagt i os og sagt ja til engang og som vi nu bruger som afsætningsrampe for, at forstå og kunne være og agere i livet. Uden dette, ville vi ingen forståelse og mulighed have for, at holde det vi oplever op mod noget som tidligere gav en mening for os og som vi kan handle ud fra.
Det, at konsekvensen i oplevelsen er lidelse skyldes ene og alene fordi, vi ikke længere er der bevidsthedsmæssigt og forståelsesmæssigt om os selv andre og livet, som vi var da vi havde oplevelsen, traf beslutningen, tog og handlede på valget som skabte en mulighed for os, at forstå livet fra og som lagde en bund for vores trosystem, virkelighedsopfattelse, kodning og derud de adfærdsmønstre vi handler ud i dag og som er relateret til fortidens forståelse.

Glæder mig at du synes og takker for dine ord og tilkendegivelse, glæder mig over at du kan bruge det og at det giver og vækker noget klangbund i dig.

Ønsker dig og alle andre der måtte læse med, en smuk, kærlig og fredfyldt dag, hvilende i jeres LYS og med håb for at det nye år du/I har taget hul på, blev fortryllende og skønt.

Kærligst og tak
Robert