torsdag den 18. marts 2010

Djævlen, satan og helvede

Djævlen, satan, himlen og helvede, er nogle størrelser og fænomener som ligger, i den gamle tids kristendoms fortolkninger af livet, lyset, lidelselsen og mørket.

Det er nogle hjerneskabte og illusoriske billeder og fænomener, som præstestyret i gamle dage brugte til, at fastholde folket, i deres magt og lænse dem for penge.

Disse symboler/fænomener, er blevet gjort til nogle personificerede, stedsliggjorte symboler på ondskab.
Men, da der kun findes kærlighed, og at lidelse er en del af denne, er det blevet til et ulogisk fantasi- og misfoster, som intet har med den åndelige virkelighed at gøre.

Himmel og helvede, er alle tilstande som findes i den fysiske verden, vi bruger selv ordene som betegner disse, så som; narko- druk- misbrug- alkohol- smertehelvede ...

Min oplevelse er, dels via mine egne livserfaringer, åbenbaringer og erkendelser, og dels ved at se og høre på andres, at det at være besat af djævlen og være djævlens dicipel, have tvangstanker/tvangshandlinger i diverse retninger og områder, eller såkaldte styringsoplevelser, alle er fortidige forteelser.

Oplevelser, tanker og følelser, som tit ligger helt tilbage i tidligere liv, hvor vi havde og stod overfor og tumlede med, nogle meget store problemstillinger, som vi nu genoplever og tror, vi er og dermed, bliver en del af og i værste fald udspiller som var det nu.

Ved, at skille nuet fra fortiden; også beskrevet som tanker, følelser og indre oplevelser, fra mavefornemmelsen og det vi mærker vi har lyst til og må gøre.
I nuet kan der ikke være, nogle referencer på noget, som vi ikke tidligere har haft oplevelser af, så alt hvad der dukker op er oplevelser, tanker og følelser, som ligger tilbage fra og tilhører fortiden, hvad ofte indbefatter tidligere livsoplevelser og især der hvor vi ikke kan relatere det til noget, som hænger logisk sammen med dette her liv eller som vi har oplevet i det.

Dette skaber, også en logisk forståelse af, hvad det er for nogle ting, vi gennemgår igennem processen, som vi ikke kan relatere til dette nuværende liv.


https://www.facebook.com/pages/%C3%85ndsvidenskabAandsvidenskab/286281888079008

http://aandsvidenskab.blogspot.com/

Ingen kommentarer: